Blog — 20/07/2015 at 17:57

Volgende editie Fiets en wandelbeurs in Utrecht!

door

fiets en wandelbeurs 2016

Ieder jaar trekt de Fiets en wandelbeurs vele fiets- en wandelfanaten. De afgelopen keer was dat aantal maar liefst 18.950. Dit aantal is vergelijkbaar met het succes van de afgelopen jaren. Op de vorige editie was er veel aandacht voor fiets-en wandeltochten met kinderen. Aan de hand van het Kinderdorp ondervonden kinderen leuke activiteiten zoals schminken en een speelhoek. Daarnaast konden ouders informatie verkrijgen over hoe je een vakantie aanpakt met kinderen. Opvallend was daarnaast dat de Nederlandse bestemming  erg populair waren. De komende editie, de twaalfde alweer, vindt plaats op 20 en 21 februari 2016. Deze keer niet meer in de vertrouwde Amsterdam RAI, maar in de Jaarbeurs in Utrecht!

Wijziging locatie

Na elf jaar in de Amsterdam RAI te hebben plaatsgevonden, heeft de organisatie voor de editie van 2016 een nieuwe locatie gekozen. De beurs verhuist naar de Domstad. De Jaarbeurs in Utrecht heeft een centrale ligging in het land, waardoor de beurs voor iedere fiets- en wandel fan gemakkelijk te bereik is. De beurs wordt namelijk door mensen uit heel het land bezocht. Het Centraal Station van Utrecht ligt op 5 minuten loopafstand en met de auto is de Jaarbeurs ook goed bereikbaar. Met deze nieuwe locatie en nieuwe organisatie hoopt de beursdirectie de Fiets- en wandelbeurs een nieuw impuls te geven met nieuwe, frisse ideeën.

Editie 2016

Ook de komende editie van de Fiets en Wandelbeurs staat in het teken van al het nieuws en innovaties op het gebied van fietsen en wandelen. Naast de vele lezingen, workshops en speciaal zaken zijn onder andere ook het Kinderdorp en het Mountainbike parcours weer van de partij. Niet alleen wordt de beste wandelroute van het jaar gekozen, ook de jaarlijkse fotowedstrijd moet niet worden vergeten. Het thema voor dit jaar is: eten onderweg. Wil je mee doen? Het uploaden van jouw favoriete foto kan vanaf december. Geen tijd om de editie in Utrecht te bezoeken? Op 27 en 28 februari vindt de Belgische editie van de Fiets en Wandelbeurs plaats in de Antwerp Expo in Antwerpen.