Blog — 08/07/2013 at 08:51

Fiets- en Wandelbeurs voor de liefhebber

door

De Huishoudbeurs wordt ieder jaar druk bezocht door voornamelijk vrouwen. Vrouwen zien een dagje Huishoudbeurs als een lekker dagje shoppen met je vriendinnen. Voor ons geldt dit niet langer. Move over Huishoudbeurs, hier komt de Fiets en Wandelbeurs! Misschien minder bekend, maar in 2014 toch al weer voor de tiende keer.

wandelbeurs-damesschoenen-bever

Wanneer je een stap binnen zet, voel je het al: vakantie. De Fiets en Wandelbeurs straalt één en al vakantiegevoel uit. De sfeer is heerlijk gemoedelijk. Op de Fiets en Wandelbeurs kan je goed voorgelicht worden in workshops of lezingen. Zo is het vooral belangrijk dat je bij het uitzoeken van je wandelschoenen rekening moet houden met het terrein waar de wandeltochten gaan plaatsvinden. Ook je praktische vragen over goede wandelschoenen, fiets of tent worden beantwoord.

Op de Fiets en Wandelbeurs zijn er, van de echte outdoor speciaalzaken, wandelschoenen in alle soorten, kleuren en maten te vinden. Zo kan je zonder problemen één van de mooiste wandelroutes van Nederland uitproberen zonder blaren. Het is namelijk belangrijk om over een goed paar wandelschoenen te beschikken om blessures te voorkomen en de wandeltocht aangenamer te maken. Een wandeltocht bevat al snel een flinke afstand en deze vind niet plaats over mooie vlakke wegen zonder enkele obstakels. In de buitengebieden van de mooi natuur waarover Nederland beschikt, worden vele wandelroutes uitgezet. Daaraan opvolgend wordt er ieder jaar op de Fiets en Wandelbeurs de Wandelroute van het jaar uitgekozen. Een perfect moment om de wandelschoenen uit te proberen. Een goede profielzool, voetbed en contrefort in de hak zijn daarbij van groot belang. Schoenen die moeten voldoen aan deze eisen zijn vaak alleen te vinden bij outdoor speciaalzaken zoals Bever. Zij beschikken o.a. over een uitgebreid assortiment van kwalitatief goede outdoor schoenen.

Winnaars Wandelroute 2013

Winnaars Wandelroute 2013

De Fiets en Wandelbeurs is een leuk dagje uit met je vriendinnen, je man of met het hele gezin. Dan kan je meteen fantaseren over een goede kampeeruitrusting, terwijl je eigenlijk alleen maar kwam voor dat ene paar schoenen. Het huidige jaargetijde is namelijk ideaal om erop uit te trekken. Bezoek een van de vele mooie natuurgebieden in Nederland en geniet van de omgeving. Tegen die tijd kunt u een gebied tot Wandelroute van het jaar 2014 benoemen. Tot 1 november is het mogelijk om uw stem uit te brengen via de ANWB.